Thursday, November 22, 2012

Mee Kari Ketam

I am a big fan of curry mee! And with ketam add on, this will definitely SUPERB :)

Recently, I tried Mee Kari Ketam Puncak Jalil

Look at the this! It cost me RM12 for this giant bowl of curry mee!

The taste is as delicious as its look. Give a try if you are in Puncak Jalil, you will never regret. 

Find out this banner, the shop is attached to Restoran Tat Nasi Ayam.


Hope, this address will help you too:
Jalan PUJ 3/3 Taman Puncak Jalil,
Bandar Putra Permai,
43300 Seri Kembangan,
Selangor.
Tel: 017-2415651, 017-2415649



9 comments:

  1. oke tak suka makan ketam sebab susah except ada orang tolong kopek kan dah tentu superb! hihihii. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az, the best thing is ketam ni telah dikopekkan. Imagine, i boleh makan ketam ni dgn sudu je! U should try dear :)

      Delete
  2. eh dia tiru Mee Ketam KL hahaha sekejap jer dah copy cat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ketam kat KL je ada eh??

      Delete
  3. i dah try yg kl, shah alam dan puncak jalil, puncak jalil punya the best honestly..

    ReplyDelete
  4. Sedara sya punya mee kari ketam puncak jalil

    ReplyDelete