Wednesday, March 23, 2011

Kisah Manjakani Ku

Ok, ini cerita ada lawak sket. So funny! I am writing this entry while smiling coz laughing is not allowed in office. LoL.

Ceritera ini berlaku semalam...

Ok, before ni I ade kongsi pasal manjakani untuk awet muda tu kat sini.

Then, lepas dah tau pasal my pregnancy ni, so I STOP everything; jamu, manjakani, and other medication. So, ada baki manjakani tu, dalam setengah jug lagi kat dalam peti ais. Ye ye ye, memang saya ada niat nak buang, tapi belum ada mase. Since so many things happen within this week.

Then, since my parents datang tido kat umah untuk visit my sis yang admitted, jeng jeng jeng...











My mum bangun tengah malam and dah tersalah minum air manjakani tu!!! Difikirnya milo ais kot. Ampun ibuku!

Ayat dia, "Pahit nak mampus!"

Ampun ampun ampun beribu ampun. Saya memang tak berniat nak memberi tipu daya pada sesape pon, adoyai!


Saya rasa sangat bersalah :( Tapi saya tetap nak ketawa...

1 comment:

  1. owh kak la amal minum air manjakani ke? ptt la comel :)

    ReplyDelete